Είναι ο πανύψηλος Κβίντα, ζεστάθηκε και θέλει Ευρώπη με την Πάφο FC

Ευρωπαϊκό εισιτήριο με την Πάφο FC ονειρεύεται ο Γιόζεφ Κβίντα, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της παφιακής ομάδας. Ο πανύψηλος αμυντικός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Πάφου.

Σύσταση του εαυτού του: «Είναι πολύ ωραίο να βρίσκομαι εδώ, γιατί θέλω να αναπτύξω τον εαυτό μου. Είμαι ο Τζόσφ Κβίτα και είμαι 23 ετών. Παίζω ως κεντρικός αμυντικός και μπορείτε να το δείτε και από το ύψος μου, καθώς είμαι σχεδόν δύο μέτρα. Άρα ελπίζω να με συμπαθήσετε, τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως άτομο»

Πώς επηρεάζει το ύψος την καριέρα του και γενικότερα τη ζωή του: «Στην αρχή έπαιζα ως αριστερός winger αλλά όταν ήμουν 13, ο προπονητής με έβαλε ως κεντρικό αμυντικό. Από τότε αγωνίζομαι σε αυτή τη θέση. Λόγω του ύψους μου μπορώ να παίζω ως κεντρικός αμυντικός και με το κεφάλι μου κερδίζω όλες τις μονομαχίες».

Σκοράρεις και σε κάποια παιχνίδια: «Ναι, σκόραρα σε δύο σεζόν έξι γκολ. Αλλά πρέπει να σκοράρω περισσότερα. Ελπίζω σε αυτή τη σεζόν να βοηθήσω την ομάδα με περισσότερα γκολ».

Ποιοι οι στόχοι του στη νέα του ομάδα: «Θέλω να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο που μπορώ. Η Πάφος είναι μία ομάδα με όραμα και στόχους. Το ίδιο και εγώ. Ο στόχος μας είναι η 1η εξάδα και η πρόκριση σε κάποιο ευρωπαϊκό θεσμό».

Τι του έκανε εντύπωση στις λίγες ώρες στην πόλη της Πάφου: «Πρώτα από όλα ο καιρός εδώ. Είναι αρκετή ζέστη για εμένα. Αλλά θεωρώ ότι θα τα καταφέρω και θα ανταπεξέλθω και στις καιρικές συνθήκες και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Μου αρέσει πραγματικά εδώ και είμαι βέβαιος ότι θα το απολαύσω».