Είναι ο μόνος που τα έκανε μαντάρα;

O Δημήτρης Σολωμού έκανε σοβαρά λάθη στο παιχνίδι Ομόνοια – Ερμής για τη 12η αγωνιστική, καθώς δεν σφύριξε χέρι σε δύο περιπτώσεις μέσα στην περιοχή υπέρ των πρασίνων. Διηύθυνε τότε το δεύτερό του παιχνίδι αφού είχε προηγηθεί το Απόλλων – Καρμιώτισσα.

Από τότε, όμως δεν ξαναμπήκε στο γήπεδο για να σφυρίξει αγώνα. Τον ορίζουν πού και πού τέταρτο και στο VAR. Φαίνεται πως είναι ο μοναδικός που «εγκλημάτησε» ώς τώρα με τα σφυρίγματά του.

Οι υπόλοιποι, που έχουν εδώ και κάποιες αγωνιστικές και το VAR στη διάθεσή τους, όχι μόνο τα κάνουν μαντάρα, αλλά στο επόμενο παιχνίδι είναι ξανά επί το έργον. Σωστά «τιμωρήθηκε» ο Σολωμού. Οι υπόλοιποι όμως γιατί δεν τιμωρούνται όσα σφάλματα και να κάνουν; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα…

Προηγούμενο άρθροΗ μάχη των Δικεφάλων!
Επόμενο άρθροΚύπριοι παίκτες έτοιμοι για όλα…
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Αφού δεν μπόρεσε να γίνει μεγάλο αστέρι στο ποδόσφαιρο, παίζοντας μπάλα στις αλάνες της Κοράκου (αν και λέει ότι ήταν πολύ καλός αλλά ατύχησε), αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ. Γεννημένος τον Απρίλιο του 1987, σπούδασε δημοσιογραφία στο Frederick University και τον Μάρτιο του 2008 εντάχθηκε στο ρόστερ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και όλο αυτό το διάστημα έπαιξε σε όποια θέση τον έβαλε ο προπονητής του. Λέει πάντως πως είναι καλός παντού.