«Είναι η τρίτη μου φορά και θέλω πολύ αυτό το τρόπαιο»

Το βραβείο του για το Stoiximan Top Goal της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παρέλαβε από τον ΠΑΣΠ ο Ρενάτο Μαργκάσα, o oποίος είχε σκοράρει απέναντι στην Πάφο με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής.

Ο μέσος της Ανόρθωσης σε δηλώσεις του μετά τη βράβευσή του μίλησε για τη συγκεκριμένη του διάκριση, την παρουσία της «Κυρίας» στον τελικό κυπέλλου αλλά και για την προσπάθεια της εθνικής Πορτογαλίας στο επερχόμενο Euro.

Αναλυτικά όσα είπε…

Για το βραβείο: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ψήφισαν το γκολ μου. Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ διότι έδωσε τη νίκη στην ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτό».

Για την παρουσία της Ανόρθωσης στον τελικό κυπέλλου: «Είναι απίστευτο συναίσθημα να είσαι σε ένα τελικό Κυπέλλου. Είναι η τρίτη μου φορά εδώ στη Κύπρο που θα είμαι στον τελικό. Θέλω πολύ να κερδίσω αυτό το τρόπαιο είναι πολύ σημαντικό για εμένα αλλά πολύ περισσότερο για την ομάδα και την ιστορία της Ανόρθωσης. Ειδικά για τους φιλάθλους μας που περιμένουν τόσο καιρό ένα τρόπαιο είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρουμε».

Για την προσπάθεια της Πορτογαλίας στο Euro: «Θα είναι ένα ιδιαίτερο και δύσκολο Euro. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές όπως και η Πορτογαλία που παίζει πάντα για την νίκη και πιστεύω θα κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά».