«Είναι διαφορετικό όταν είσαι μια από τις λαοφιλέστερες ομάδες στην Κύπρο»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος στην κάμερα της Cytavision πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ερμή για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, έμειναν έξι πολύ σημαντικά παιχνίδια αλλά βλέπουμε το κάθε ένα ξεχωριστά και πάμε στάδιο με στάδιο. Το πρώτο σκαλοπάτι από τα έξι είναι το σημερινό, είμαστε επικεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και θέλουμε πάση θυσία να κερδίσουμε για να δούμε το μέλλον με περισοτερη αισιοδοξία και να διεκδικήσουμε την παραμονή. Κάθε βαθμός που χάνεται μπορεί να αποβεί μοιραίος και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ήταν ευεργετική η διακοπή, δόθηκε αρκετός χρόνος στον προπονητή να δουλέψει σε κάποιες αδυναμίες που εντόπισε με σκοπο να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το 3-3 με την Ένωση: «Πιστέψαμε πως κερδίσαμε μετά το 3-0 όμως ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις οποιοδήποτε αποτέλεσμα πριν τελειώσει ένας αγώνας. Σκόρπισε απογοήτευση και σε διοίκηση, παίκτες, προπονητές, ήταν σαν ήττα το 3-3 μετά από 3-0. Σκόρπισε περισσότερη απογοήτευση από ότι αν χάναμε. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν, μπορούμε να αλλάξουμε τα λάθη που εντόπισε ο προπονητής. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή, είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα, κάνουμε ό,τι μπορούμε και ευελπιστούμε ότι σήμερα θα κερδίσουμε».

Για την πίεση: «Η Νέα Σαλαμίνα όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση είναι διαφορετική η πίεση σε σχέση με άλλες ομάδες. Είναι διαφορετικό να είσαι σε μια από τις λαοφιλέστερες ομάδες στην Κύπρο και άλλο να μην έχεις κόσμο που άρα δεν έχεις πίεση. Έχουμε επίγνωση της κατάστασης όμως σε καμία περίπτωση, είναι στο dna μας, δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Θα δώσουμε τη δική μας μάχη κι ευελπιστούμε να τελειώσουμε θετικά τον μαραθώνιο και να κρατήσουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία».

Για τον Βάγκνερ: «Είναι μεγάλη απώλεια ο Βάγκνερ, απαραίτητος ποδοσφαιριστής, δυστυχώς δεν κατάφερε να είναι μαζί μας σήμερα, όπως και ο Βαρέλα. Ευελπιστούμε να τους έχουμε την Τετάρτη. Ο Κονφέ είναι τιμωρημένος, επιστρέφει ο Σιαθάς μετά τον τραυματισμό του, είναι βασικός, και είναι στο 100% ο Ντανίλο που θα μας δώσει την πολύτιμη βοήθεια που μας είχε λείψει. Οι τραυματισμοί φέτος δεν μας άφησαν σε κανένα αγώνα να είμαστε γεμάτοι αλλά οι τραυματισμοί δεν είναι δικαιολογίες».