«Είμαστε σε καλό δρόμο… υπομονή» – Τι είπε για μεταγραφές ο Πουρσαϊτίδης

Στη δουλειά που έγινε στο βασικό μέρος της προετοιμασίας στη Βουλγαρία και την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του στη Cablenet μετά το φιλικό με την Αλ Νασρ, o τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Για την προετοιμασία: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την συνολική δουλειά που έγινε από τα παιδιά και τους συνεργάτες μου. Βρήκαμε τις κατάλληλες συνθήκες και δουλέψαμε αρκετά καλά. Είμαι ευχαριστημένος από το φιλικό σήμερα. Είναι κάποια παιδιά που δεν είναι στην ετοιμότητα που θα θέλαμε ακόμα και κάποια παιδιά έχουν μικροπροβλήματα. Είχαμε τα διαστήματά μας, θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό μέλλον».

Για τους νεαρούς: «Είμαι σίγουρος ότι τα νεαρά παιδιά θα βοηθήσουν και θα έχουν ενεργό ρόλο στην διάρκεια του πρωταθλήματος. Χρειάζονται όλοι οι ποδοσφαιριστές. Μπορεί να είναι μικροί σε ηλικία αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Χρειάζεται θάρρος και θράσος. Εγώ δίνω ευκαιρίες και εξαρτάται από τους ίδιους να πάρουν τις ευκαιρίες για να έχουν απαιτήσεις από εμένα και από τους εαυτούς τους”.

Για μεταγραφές: «Είμαι σε ανοικτή γραμμή με την διοίκηση, έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν κάποιες προσθήκες. Συμφωνεί και η διοίκηση και είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι πολύ νωρίς να πούμε τις θέσεις».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή, να είναι θετικός και να είναι κοντά μας στα φιλικά στην Κύπρο. Ο κόσμος μας δίνει αυτοπεποίθηση και δυναμική».