«Είμαστε σε καλό δρόμο / Δεν βλέπω την εθνικότητα» – Απέφυγε να μιλήσει για στόχους

Σε καλό δρόμο θεωρεί πως βρίσκεται η ΑΕΚ ο προπονητής των κιτρινοπράσινων, Ζοάν Καρίγιο, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη (2-0) επί του Ερμή, ενώ σε σχόλιο που του ζητήθηκε σχετικά με το ότι χρησιμοποιεί Κύπριους τόνισε πως δεν βλέπει τις εθνικότητες. Παράλληλα απέφυγε να οριοθετήσει τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος όχι μόνο με το αποτέλεσμα αλλά και με την εικόνα μας. Είχαμε τον έλεγχο παρά τις δυσκολίες και παρά τα καλά αοτελέσματα που είχε ο Ερμής και το ότι είναι ένα δύσκολο γήπεδο. Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά μας στο ανασταλτικό και το επιθετικό κομμάτι και με τους τρεις βαθμούς. Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες. Τώρα είμαστε σε καλό δρόμο αλλά είναι δυνατό να βελτιωθούμε. Τώρα χρειαζόμαστε να περιμένουμε μέχρι αύριο για να ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Πάφο».

Για το αμυντικό παιχνίδι των αντιπάλων κι αν τους δυσκόλεψε: «Δεν ήταν εύκολο. Ξέραμε τις ικανότητες του αντιπάλου και ότι αμύνονται καλά. Το περιμέναμε αλλά τα πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, φτιάξαμε ευκαιρίες».

Για το ότι χρησιμοποιεί και Κύπριους και αποφεύγει το πρόστιμο: «Δεν βλέπω την εθνικότητα. Εδώ έχουμε στην ομάδα καλούς παίκτες, διαφορετικών εθνικοτήτων και Κύπριους. Οι επιλογές γίνονται με βάση το παιχνίδι και τι βλέπω στις προπονήσεις. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες».

Για τον στόχο και πού προσδοκεί να φτάσει η ομάδα του: «Νομίζω ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ομάδα, δεν θέλω να βάλω συγκεκριμένο στόχο. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες αλλά κι εμείς έχουμε πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο».