«Είμαι περίεργος για την τελευταία φάση – Κρίμα για τη Νέα Σαλαμίνα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Καρμιώτισσας Γιαννάκης Ποντικός μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του με τη Νέα Σαλαμίνα (1-1) για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με 4-4-2 και ο αντίπαλος στα πρώτα 20′ περίπου ήταν καλύτερος, μας δημιούργησε προβλήματα. Είδαμε λίγο τα λάθη μας, αλλάξαμε σε 4-2-3-1 με εσωτερική αλλαγή, ισορροπήσαμε και νομίζω στο β’ ημίχρονο η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες ήταν η Καρμιώτισσα, κινδυνέψαμε σε μόλις 1-2 περιπτώσεις, είχαμε μεγάλες προϋποθέσεις και ευκαιρίες για τη νίκη. Είμαι πολύ περίεργος γιατί στην τελευταία φάση του αγώνα δεν πήγε στο VAR, θέλω να τη δω, με ενημέρωσαν πως είναι ξεκάθαρο πέναλτι, δεν ελέγχτηκε καν.

Ο αγώνας τελείωσε, συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έχουμε μεγάλη πίεση κι αντιλαμβάνεστε τι θέλω να πω, αρκετά θέματα στην ομάδα κι όμως προπονούνται και προσπαθούν κάθε παιχνίδι να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, να ευχαριστήσουν τον κόσμο. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Όσον αφορά τη Σαλαμίνα, σίγουρα είναι σε δύσκολη θέση, τους εύχομαι καλή συνέχεια γιατί είναι κρίμα μια ομάδα σαν τη Νέα Σαλαμίνα με το μέγεθος που έχει και τον κόσμο που έχει να πάει στη Β’ Κατηγορία.

Κάθε νεαρός Κύπριος που παίρνει ευκαιρίες στην πρώτη κατηγορία μόνο κέρδος μπορεί να έχει.

H Καρμιώτισσα μπορούσε να μείνει άνετα στην κατηγορία. Αν είχαμε λίγο χρόνο μπροστά μας, η Καρμιώτισσα θα μπορούσε. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι αυτή, θα είμαστε στη Β’ Κατηγορία του χρόνου. Θα δώσουμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά και σιγά-σιγά ξεκινά ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο».