«Είμαι χαρούμενος, το ίδιο ισχύει και για τον ΑΠΟΕΛ»

Χαρούμενος που βρέθηκε λύση στο συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ εμφανίστηκε σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Σουηδία ο Λίνους Χαλένιους.

Συγκεκριμένα, ο 31χρόνος στράικερ υπογράμμισε πως δεν έχει πρόταση για να επιστρέψει στην Σούντσβαλ τονίζοντας πως όλα τα θέματα τα χειρίζεται ο μάνατζερ του.

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν μια ιδιαίτερη σεζόν. Το πρωτάθλημα διεκόπη, δεν τελείωσε και η κατάσταση με τον κορωνοϊό επηρέασε σημαντικά τις κυπριακές ομάδες. Υπήρχαν συζητήσεις με όλους τους παίκτες της ομάδας και είχαν βρεθεί διαφορετικές λύσεις. Είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη που είχε η δική μου περίπτωση και νομίζω ότι ισχύει το ίδιο και για τον σύλλογο. Υπήρχαν συζητήσεις, ψάχναμε πώς μπορούσαμε να βρούμε λύση. Αισθάνομαι καλά που καταλήξαμε σε μια απόφαση και τώρα μπορώ να προχωρήσω».

Σχετικά με το μέλλον του είπε: «Πολλοί σύλλογοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου όταν έμαθαν ότι θα μείνω ελεύθερος. Δεν έχω βρεθεί σε αυτή την κατάσταση πολλές φορές, δηλαδή να είμαι ελεύθερος, οπότε θα ακούσω οποιεσδήποτε προτάσεις μου γίνουν. Δεν έχω πρόταση από τη Σούντσβαλ και δεν σκοπεύω να τους το ζητήσω. Τώρα που είμαι ελεύθερος, οι ομάδες πρέπει να έρθουν με προτάσεις. Δεν έχω κάτι να σχολιάσω, τα χειρίζεται όλα ο μάνατζέρ μου. Η μετεγγραφική περίοδος στη Σουηδία αρχίζει σε μερικές εβδομάδες, νομίζω ότι θα υπάρχει κατάληξη μέχρι τότε».