«Είμαι 25 χρόνια στο χώρο, όταν έρθουν οπαδοί στην προπόνηση…»

Ενθουσιασμένος για την επιστροφή στις επιτυχίες εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Για το παιχνίδι: «Σίγουρα όσοι είδαν το παιχνίδι το απόλαυσαν υπήρχε καλός ρυθμός, πολλές ευκαιρίες, ευτυχώς στο τέλος πήραμε μια σημαντική νίκη και βλέπουμε τη συνέχεια. Αυτό θέλουμε να παίζουμε με πάθος, καλό τρέξιμο, φάσεις, διάθεση και να ικανοποιούμε τον κόσμο μας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό»

Για τον προγραμματισμό: «Περιμένουμε όταν έρθει και ο Τσάβι να συζητήσουμε από κοντά. Αυτή την στιγμή θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι»

Για την επίσκεψη των οπαδών: «Είμαι 25 χρόνια σε αυτό τον χώρο όταν θα έρθουν οι οπαδοί στην προπόνηση σίγουρα κάτι κάνουμε λάθος στο γήπεδο. Είμαστε υπόχρεοι να τους δώσουμε χαρά»

Αν υπήρξε συνάντηση με τον Τσάβι Ρόκα: «Ο προγραμματισμός δεν σταματάει ποτέ. Υπάρχει επικοινωνία με τον Τσάβι. Πρέπει όμως να έρθει στην Κύπρο για να τα συζητήσουμε όλα από κοντά».

Για την συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, Άντρο Καραπατάκη: «Είναι καλό να γίνονται αυτές οι συναντήσεις. Είναι για να λύνουμε κάποια αρνητικά θέματα. Έχει πιάσει τόπο η συνάντηση και είπαμε τις απόψεις μας και οι δύο. Είδαμε θετικό πρόσωπο στην ομάδα και αυτό θα κρατήσουμε».