Είδηση που θα… απογοητεύσει τους Ομονοιάτες ενόψει Ομίλων!

Τα νεότερα για την παρουσία κόσμου στους ευρωπαϊκούς ομίλους

Μία είδηση που θα απογοητεύσει τους φίλους της Ομόνοιας δημοσιεύει η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», σχετικά με το ενδεχόμενο παρουσίας κόσμου στους ευρωπαϊκούς ομίλους.

Οι οπαδοί των πρασίνων ενθουσιάστηκαν για την πρώτη πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όμως σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, δύσκολα θα το ζήσουν από κοντά.

Μετά τους αγώνες των προκριματικών γύρων των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, που πραγματοποιήθηκαν (ή θα πραγματοποιηθούν) χωρίς κόσμο, το ίδιο πολύ πιθανόν να γίνει και για τα παιχνίδια με τους ομίλους.

Αυτό αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», σημειώνοντας ότι η UEFA θα έχει πάρει οριστική απόφαση έως την 1η Οκτωβρίου, όποτε είναι προγραμματισμένη στη Νιόν η κλήρωση για τη φάση των ομίλων στην κορυφαία διοργάνωση.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνουν όλοι οι αγώνες των ομίλων χωρίς θεατές, με σκοπό να μην ευνοηθούν ομάδες που ενδέχεται να έχουν φιλάθλους ως γηπεδούχοι, ενώ άλλες όχι, με αφορμή την παρουσία συγκεκριμένου αριθμού φιλάθλων σε ορισμένα πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένων των Serie A, Ligue 1 και Bundesliga.

Η UEFA, δεν θέλει να επαναληφθεί αυτό που συνέβη την περασμένη σεζόν, όταν οι τέσσερις επαναληπτικοί αγώνες στη φάση των «16», έγιναν χωρίς θεατές λόγω της πανδημίας του κοροωνοϊού.

Εννοείται, πώς τα ίδια δεδομένα θα ισχύσουν και γι’ οποιαδήποτε άλλη κυπριακή ομάδα (ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Ανόρθωση) καταφέρει να πάρει πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.