Έγινε το αναμενόμενο: Για τρίτη φορά καταγγέλλει τη διαιτησία η Ένωση

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, καθώς καθιστούν υπεύθυνη τη διαιτησία για τη φετινή πορεία της ομάδας στo τρέχον πρωτάθλημα.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης (30/10) το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, μετά από έκτακτη συνεδρία του, αποφάσισε να καταγγείλει τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Φελλά, θεωρώντας ότι οι υποδείξεις τους ήταν εκείνες που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα (4-4) στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Αρένα».

Οι βυσσινί προχωρούν για τρίτη φορά σε σύνολο εφτά παιχνιδιών σε καταγγελία της διαιτησίας και καλούν τον κόσμο τους να σταθεί ασπίδα στην ομάδα, τονίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι θα πράξει ότι είναι αναγκαίο για την προστασία της μακριά από τυμπανοκρουσίες.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Παραλιμνίου: 

«Το Δ.Σ της εταιρείας Ε.Ν.Π ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ μετά από έκτακτη συνεδρία αποφάσισε όπως προχωρήσει σε καταγγελία της διαιτησίας του αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας. Δυστυχώς για εμάς αναγκαζόμαστε να ακολουθήσουμε την νόμιμη οδό που καθορίζεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία για τρίτη φορά και ενώ βρισκόμαστε μόλις στην έβδομη στροφή του φετινού πρωταθλήματος.

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί ότι ο καλύτερος τρόπος προστασίας της ομάδας μας είναι η μαζική παρουσία του κάθε Παραλιμνίτη στο γήπεδο, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον Απόλλωνα, δίνοντας το σημαντικότερο μήνυμα προς όλους. Η Ένωσης Νέων Παραλιμνίου είναι πολύ πιο ισχυρή από όσο μπορεί να φανταστεί ο οποιοσδήποτε και απαιτεί να τυγχάνει του αντίστοιχου σεβασμού.

Δεν θέλουμε, και ούτε θεωρούμε ότι αξίζει να μπούμε στην διαδικασία να διατυπώσουμε τα αυτονόητα μεν, στερεότυπα δε, για τον λόγο ότι η οδός αυτή αποδεδειγμένα δεν οδήγησε πουθενά τα τελευταία χρόνια.

Θα αρκεστούμε να αναφέρουμε και να δηλώσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα πράξουμε ότι είναι αναγκαίο για την προστασία της ομάδας. Μακριά από ανακοινώσεις προβλέψιμες βασισμένες σε ευχολόγια. Είμαστε άλλωστε αναγκασμένοι να το πράξουμε σεβόμενοι την ένδοξη ιστορία μας.

Ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή στις 17:00 στο Τάσος Μάρκου να αποδείξουμε όλοι μαζί τι εστί Ένωσις Νέων Παραλιμνίου. Η Γενική Είσοδος καθορίστηκε στα 10€».