Έγινε «στολίδι», του λείπει μόνο ένα μουσείο!

Πραγματικό στολίδι για την ΑΕΚ και τη Λάρνακα αποτελεί η «Αρένα» έπειτα από τα βελτιωτικά έργα που έχουν γίνει.

Η τοποθέτηση του σκεπάστρου στη δυτική εξέδρα, η δημιουργία των boxes καθώς και η αναβάθμιση και η επέκταση των υπόλοιπων χώρων έχουν μετατρέψει την έδρα της ΑΕΚ σε ένα σύγχρονο στάδιο.

Αξίζουν πολλά μπράβο στον Άντρο Καραπατάκη και στους συνεργάτες του για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα.

Αυτό που κατά την προσωπική μας άποψη απουσιάζει από την «Αρένα» είναι ένα μουσείο. Η διαμόρφωση ενός χώρου όπου θα φιλοξενείται η πλούσια ιστορία της ΕΠΑ και του ΠΟΛ, αλλά και η ιστορία της ΑΕΚ από το 1994 και μετέπειτα.

Δεν νοείται σωματείο όπως η ΑΕΚ, η οποία κουβαλά πίσω της μια ένδοξη ιστορία δύο παραδοσιακών ομάδων, να μην διαθέτει μουσείο, όπου οι παλιοί θα θυμούνται και οι νεότεροι θα μαθαίνουν.

Κατά καιρούς είχαν γίνει σκέψεις στην ΑΕΚ για τη δημιουργία ενός μουσείου, ωστόσο οι προσπάθειες αυτές δεν έχουν καρποφορήσει.

Ιδανικός χώρος για τη δημιουργία μουσείου της ΑΕΚ, της ΕΠΑ και του ΠΟΛ δεν είναι άλλος από την «Αρένα», όπου θα πρέπει να εκτεθούν τα τρόπαια που κέρδισαν οι τρεις αυτές ομάδες στο παρελθόν καθώς και παλιά αντικείμενα, όπως φανέλες, παπούτσια, μπάλες καθώς και παλιές φωτογραφίες που να θυμίζουν το ένδοξο παρελθόν.

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και παράγοντες του ΠΟΛ και της ΕΠΑ μπορούν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, έτσι ώστε η ΑΕΚ να αποκτήσει ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μουσεία στην Κύπρο. Είναι κάτι που λείπει από την «Αρένα».