Έγιναν τρομερά λάθη στον ΑΠΟΕΛ…

Τις τελευταίες μέρες εντάθηκαν οι διαμαρτυρίες των ΑΠΟΕΛιστών εναντίον της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη. Καλούν τόσο τον πρόεδρο όσο και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας να υποβάλουν, αν είναι δυνατόν, σήμερα τις παραιτήσεις τους.

Εγώ λέω ότι αυτό είναι αδύνατο γιατί υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί να βρεθεί διάδοχη κατάσταση, εκτός αν ο Θεόδωρος το παίξει καμικάζι! Οφείλω να πω ότι στα 40 περίπου χρόνια που ασχολούμαι με το ρεπορτάζ τέτοια μεγάλα λάθη και μάλιστα μαζεμένα δεν έγιναν ποτέ!

Μιλούμε για λάθη διαχείρισης της ομάδας και οικονομικά, που όλα μαζί δημιούργησαν τη σημερινή, δραματική κατάσταση. Κι αν θέλετε να τα πούμε πιο ξεκάθαρα, θα ξεκινήσουμε:

1. Λάθος επιλογές προπονητών ή και βιασύνη να τους κρίνουν και στη συνέχεια να τους απαλλάξουν από τα καθήκοντά τους, πάντα με το ανάλογο κόστος για αποζημιώσεις.

2. Λάθος επιλογές ατόμων για στελέχωση σημαντικών θέσεων στον Αρχάγγελο.

3. Λάθος επιλογές παικτών (εδώ ίσως να είχαμε και ρεκόρ αποζημιώσεων).

4. Είτε λάθος επιλογές είτε όχι, υπήρξαν περιπτώσεις που δόθηκαν σε παίκτες εξωπραγματικά για την Κύπρο συμβόλαια. Μερικά από αυτά τα συμβόλαια είναι ακόμα εδώ και φωνάζουν.

Τα τελευταία χρόνια, ξεκινώντας και λίγο πριν τον Πρόδρομο, πέρασαν από τα ταμεία της εταιρείας πολλά εκατομμύρια ευρώ. Το μόνο που έμεινε είναι οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις στον Αρχάγγελο και ένας τεράστιος αριθμός χρεών που αποτρέπει τον καθένα να ασχοληθεί με τα διοικητικά της εταιρείας.

Τα λάθη που έγιναν τα τελευταία χρόνια είναι απίστευτα. Κι εδώ σκέφτεται ο καθένας: πώς και ποιος μπορεί να τα διορθώσει; Το ερώτημα μένει αναπάντητο και ίσως παραμείνει να αιωρείται και να τιμωρεί τον ΑΠΟΕΛ για πολλά χρόνια ακόμα…