«Έγιναν τόσα πολλά για δύο μήνες, ο κόσμος ας ρίξει σε μένα ευθύνες»

Την απογοήτευση τόσο του ίδιου, όσο και των υπολοίπων στη Νέα Σαλαμίνα, μετέφερε ο Πάμπος Χριστοδούλου, στη συνέντευξη μετά την ήττα από τη Δόξα.

Ο Κύπριος τεχνικός αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν οι ερυθρόλευκοι, με τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα τις προηγούμενες ημέρες.

«Ήταν ένα ισοζυγισμένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Η Δόξα είχε τις προϋποθέσεις για να κάνει το γκολ, αλλά ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι. Είχαμε περισσότερη κατοχή και δίκαια ήταν στο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα πατούσε καλύτερα, είχε περισσότερες δυνάμεις. Δυστυχώς κάποια λάθη μας στοίχισαν.

Το πέναλτι ήταν ατυχία, ένα σουτ χτύπησε στο χέρι. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, η Δόξα βρήκε χώρους και πέτυχε δεύτερο γκολ. Μετά το 2-0 ό,τι δεν κάναμε σε ολόκληρο το παιχνίδι το κάναμε στα τελευταία λεπτά. Για μια ακόμα αγωνιστική ήμασταν άτυχοι και δεν μπήκε το γκολ.

 Από το 30′ μέχρι το 70′ οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να κάνουν δύο μέτρα σπριντ για να μαρκάρουν ή για να ξεφύγουν. Εύχομαι σε καμιά ομάδα να μην περάσει ότι περάσαμε εμείς.

Εμείς κάτσαμε 25 μέρες εκεί που η ομάδα φορμαρίστηκε μετά το παιχνίδι με την Ένωση. Ένας παίκτης όταν κάτσει 25 μέρες και μετά έχει συνεχόμενα παιχνίδια, είναι αδύνατον να ελέγξεις τις δυνάμεις σου και να μην έχεις τραυματισμούς. Αυτό μας στοίχισε.

Δεν νιώθω καλά ούτε εγώ, ούτε οι οπαδοί, ούτε οι άνθρωποι που είναι στο οικοδόμημα της Σαλαμίνας. Οι παίκτες δεν ξέχασαν την μπάλα που ξέρουν, αλλά δυστυχώς έγιναν τόσα πολλά τους τελευταίους δύο μήνες στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ.

Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ηρεμία και να ξαναβρούμε τις δυνάμεις μας. Εύχομαι να μας κατανοεί ο κόσμος, αν θέλει να ρίξει ευθύνες ας τις ρίξει σε μένα και να αφήσει τους ποδοσφαιριστές. Είναι οι τελευταίοι που θέλουν πίεση».