Έδωσε τα φώτα του στην ακαδημία της Ομόνοιας ο Μπεργκ

Επιμορφωτική συνάντηση μεταξύ του προσωπικού της ακαδημίας της Ομόνοιας και του προπονητή των πρασίνων Χένινγκ Μπεργκ, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Όπως σημειώνει το τριφύλλι σε σχετική του ανακοίνωση, στη συνάντηση οι προπονητές και άλλα στελέχη της ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κ. Μπεργκ και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το ποδόσφαιρο στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Ο γενικός διευθυντής της ακαδημίας της Ομόνοιας Ανδρέας Μηλιώτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας ανάπτυξης της Ακαδημίας μας και του στόχου της επένδυσης στον Κύπριο ποδοσφαιριστή, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον προπονητή της πρώτης ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ και στο τεχνικό επιτελείο και προσωπικό της Ακαδημίας μας. Βασική επιδίωξη μέσα από τη συνάντηση ήταν η περαιτέρω ανάπτυξη των γνώσεων του προσωπικού των τμημάτων υποδομής. Ο κ. Μπεργκ με μεγάλη χαρά αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας και απέδειξε ότι είναι πάντα πρόθυμος να μοιραστεί τις γνώσεις του και να ανταλλάξει απόψεις με το προσωπικό της ακαδημίας, αλλά και να καθοδηγήσει ως προς τον στόχο μας για συνεχή πρόοδο των νεαρών ποδοσφαιριστών μας».