Εδώ σε θέλω μάγκα μου!

Εδώ σε θέλω μάγκα μου! Κάπως έτσι απευθύνονται οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ προς τον πρόεδρο της εταιρείας Πρόδρομο Πετρίδη, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει ένα σωρό εμπόδια για να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα, πολύ καλύτερη από την περσινή, αλλά με το μισό κόστος… Στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να τερματίσουν την οικονομική τους εξάρτηση από τα έσοδα της ΟΥΕΦΑ. Αν αυτά έρθουν, καλώς, θα είναι τα κέρδη. Αν δεν έρθουν, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Η ζωή συνεχίζεται…

Εβδομάδα εξελίξεων

Η εβδομάδα την οποία διανύουμε σε αυτό τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα θα είναι εβδομάδα ανακοινώσεων καθώς αναμένεται κι επίσημα να ξεκαθαρίσουν όλες οι περιπτώσεις δανεικών παικτών (Μπέλετς, Γέφτοβιτς, Βιντιγκάλ), αλλά και παικτών των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει (Αλωνεύτης, Βάτερμαν).

Ουσιαστικά αυτή τη βδομάδα, κι εκτός απροόπτου, αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ως προς το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από τον Αρχάγγελο, πλην των εξαιρετικά δύσκολων περιπτώσεων (Σάβιτς, Ντε Βινσέντι, Χαλένιους), οι οποίοι για να παραμείνουν θα πρέπει να αποδεχθούν μείωση των αποδοχών τους, η οποία ανέρχεται περίπου στο 30%. Αν δεν δεχθούν μείωση, θα πρέπει να ψάξουν να βρουν ομάδες. Αν όμως δεν γίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο, τότε θα υπάρξει εμπλοκή, που σίγουρα θα είναι σε βάρος του ΑΠΟΕΛ.

Τάσος Αυλωνίτης

Άλλο ένα όνομα Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες για τον ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για τον πανύψηλο (1,90) κεντρικό αμυντικό της αυστριακής Στουρμ Γκρατς Τάσο Αυλωνίτη, τον οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει πολύ καλά από τις θητείες του στον Ολυμπιακό (2015-16) και στον Παναθηναϊκό (2017-18). Ο Αυλωνίτης είναι 30 χρόνων (1/1/1990) και αγωνίστηκε στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδας. Το διετές συμβόλαιό του με τη Στουρμ λήγει αυτές τις μέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι επίσημα αποκτήθηκαν οι νεαροί αμυντικοί Κώστας Αποστολάκης και Ράφαελ Σάντος, οι φήμες φέρουν και τον μεσοεπιθετικό Βίκτωρα Κλωναρίδη να έχει υπογράψει, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες στόχος είναι να υπογράψει και ο βασικός, για τη νέα σεζόν, τερματοφύλακας.