Εδώ και τώρα, αλλαγές!

Εδώ και τώρα αλλαγές στον Αρχάγγελο και μάλιστα σαρωτικές! Αυτή είναι η απαίτηση των χιλιάδων φίλων του ΑΠΟΕΛ, που αγγίζει από τον πρόεδρο της εταιρείας μέχρι και τον τελευταίο βοηθό του προπονητή.

Τις τελευταίες μέρες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται μία πραγματική επανάσταση από τους φίλους των γαλαζοκιτρίνων, οι οποίοι ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν συνέχεια στον διασυρμό της ομάδας. Μάλιστα, ζητούν οι αλλαγές να είναι άμεσες και να ισχύσουν από το ντέρμπι της Κυριακής με την Ανόρθωση…

Ποιος και γιατί;

Ένα από τα πιο συχνά ερωτήματα που τίθενται τις τελευταίες ημέρες, είναι ποιος επέλεξε τους παίκτες που ήρθαν φέτος και με ποια κριτήρια. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι επιλογές δεν ανήκουν εξ ολοκλήρου στον Ουζουνίδη, ή μάλλον ότι οι μισές είναι δικές του και οι άλλες μισές άλλων!

Βέβαια, αυτό που έχει σημασία είναι ότι, τουλάχιστον μέχρι και τον Δεκέμβριο, ο ΑΠΟΕΛ με αυτούς τους παίκτες θα βαδίσει, οπόταν πρέπει να βρεθεί ο τρόπος για να συνέλθουν και να τα δώσουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η μόνη κίνηση που μπορεί να γίνει άμεσα είναι η παραχώρηση άδειας στον Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του, και μάλλον αυτό θα γίνει. Σε διαφορετική περίπτωση. ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κινδυνεύοντας αυτή τη φορά, όχι απλά με μία ήττα, αλλά με διασυρμό!