«Έχουμε υποχρέωση να προκριθούμε – Είναι δύσκολο αλλά είμαστε έτοιμοι»

Δηλώσεις του Τόμας ντε Βινσέντι ενόψει του αγώνα με την Καϊσάρ

Στο παιχνίδι με την Καϊσάρ αναφέρθηκε ο Τόμας ντε Βινσέντι, σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα του Καζακστάν. Ο εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ τόνισε ότι έχουν υποχρέωση να επιστρέψουν στην Κύπρο με την πρόκριση στις αποσκευές.

Για το παιχνίδι με την Καϊσάρ: «Προσεγγίζουμε πολύ σοβαρά αυτό το παιχνίδι, όπως και όλα τα άλλα. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρώπη είναι δυνατές αλλά εμείς είμαστε ΑΠΟΕΛ και έχουμε υποχρέωση να προκριθούμε».

Για την Καϊσάρ: «Ξέρουμε ότι είναι μια σκληρή ομάδα με ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Πρέπει να είμαστε στο τοπ του επιπέδου μας».

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι παίζεται στο Καζακστάν: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πλεονέκτημα εντός ή εκτός έδρας. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτούς τους αγώνες».

Για τον τρόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης τη φετινή σεζόν: «Δεν πρέπει να κοιτάζουμε αυτή την στιγμή αν είναι δίκαιος ο τρόπος διεξαγωγής. Ο αγωνιστικός χώρος είναι ίδιος και για τις δυο ομάδες, ο καιρός είναι ίδιος. Επομένως δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Είμαστε μια νέα ομάδα, με κίνητρο και δίψα να κερδίζουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας, όπως και τις οικογένειες και τους εαυτούς μας. Το αξίζουμε. Αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Είναι δύσκολο αλλά είμαστε έτοιμοι».