«Έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές μας, αλλά…»

Το σημερινό ρεπορτάζ της ΑΕΛ...

«Για την ώρα έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές μας, αλλά δεν μπορούμε να κλείσουμε οριστικά το παράθυρο», ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της στον Super Sport (104.0) η Αριάδνη Γενεθλίου.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ αναφέρθηκε επίσης στην συνέχεια της προετοιμασίας και το πλάνο που ακολουθούν στους γαλαζοκίτρινους.

Αρχικά ανέφερε: «Απομένουν δύο εβδομάδες και αυτό που βλέπουμε είναι τα φιλικά παιχνίδια. Είχαμε χθες το φιλικό με τον Άρη στο Πελένδρι. Ήταν φυσιολογικό να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες μας. Όπως είπαμε πολλές φορές το αποτέλεσμα δεν μετράει, αυτό που είναι σημαντικό είναι να προπονούνται οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής να δει αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις».

Σχετικά με το πλάνο των μεταγραφών και τους τραυματισμούς: «Ήθελε ο Κέρκεζ να ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με όλους τους ποδοσφαιριστές και αυτό επιτεύχθηκε. Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα που είναι φυσιολογικό λόγω και της αποχής που είχαν οι παίκτες. Προχωράμε θετικά και ευελπιστώ να πάνε καλύτερα τα πράγματα στη συνέχεια».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο κι άλλης μεταγραφής: «Δεν μπορούμε να το προκαθορίσουμε. Πρέπει να αποφασιστεί από κοινού με τη διοίκηση και τον προπονητή για το αν θα υπάρχει περαιτέρω ενίσχυση. Για την ώρα έχουμε ολοκληρώσει, αλλά δεν μπορούμε να κλείσουμε οριστικά την πόρτα των μεταγραφών. Βέβαια, δεν το λέω για να αφήσω ανοικτό παραθυράκι, αλλά είναι απρόβλεπτο. Δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά».