«Έχουμε κίνητρο ώστε να πανηγυρίσουμε το νταμπλ. Απολαμβάνω την πίεση»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «newsbeezer.com» παραχώρησε ο Άνταμ Λανγκ. Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας αναφέρθηκε στην περσινή πορεία της ομάδας του, στην φετινή αλλά και στην απόφαση του να μεταγραφεί στους πράσινους. Στο ίδιο ρεπορτάζ, γίνεται λόγος για την παρουσία του «τριφυλλιού» στο Γιούροπα Λιγκ όπως επίσης και στον Χένινγκ Μπεργκ.

Αρχικά, ο Ούγγρος, τόνισε: «Κλείσαμε εξαιρετικά την περσινή σεζόν, αλλά τώρα μπορούμε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Έχουμε την σωστή ποιότητα και το πλεονέκτημα ότι όλα εξαρτώνται από εμάς, κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Αυτή την στιγμή είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στο νησί, αν όχι η καλύτερα. Κερδίσαμε τα τελευταία 17 παιχνίδια. Είμαστε σταθερή, οργανωμένη ομάδα και είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσουν. Το δυνατό μας στοιχείο είναι η άμυνα. Αν τα δώσουμε όλα, θα πετύχουμε όλους μας τους στόχους αλλά τα πλέι οφ δημιουργούν σοβαρή ανταγωνιστική κατάσταση. Αυτή την περίοδο αντιμετωπίζουμε αντιπάλους με κορυφαία ποιότητα. Αναμένετε έντονη μάχη μέχρι το τέλος καθώς τρεις ομάδες διεκδικούν την κορυφή. Θα είναι σαν ένα μίνι τουρνουά. Ταυτόχρονα, απολαμβάνω την πίεση, βρίσκομαι σε μια ομάδα που έχει λόγους να παλεύει. Μας δίνει κίνητρο ώστε να γιορτάσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο στο τέλος της σεζόν».

Στη συνέχεια, κατέληξε: «Πριν υπογράψω στην Ομόνοια μίλησα πολλές φορές με τον Μπεργκ και μου είπε πως είναι καλή ευκαιρία να εξελιχθώ. Νομίζω ήταν σωστή απόφαση γιατί μου έχουν εμπιστοσύνη και έμαθα να ζω με αυτή. Στην ομάδα έχω πολλές πετυχημένες εμπειρίες, ενώ επέστρεψα και στην Εθνική. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο και η οικογένεια μου περνά καλά στην Κύπρο. Αν δεν υπήρχε ο κορωνοϊός θα ήταν ένας πραγματικός παράδεισος. Ότι συμβεί στο μέλλον είναι αβέβαιο για την ώρα. Πολλά εξαρτούνται από τα εναπομείναντα παιχνίδια αλλά και στο τι ευκαιρίες θα έχω το Καλοκαίρι. Αισθάνομαι καλά στην Ομόνοια και δεν υπάρχει κάποιο σενάριο αποχώρησης. Αν κάνω καλές εμφανίσεις με την Ομόνοια ή με την Εθνική Ουγγαρίας, ίσως δεχθώ πρόταση που να είναι συμφέρουσα για την ομάδα αλλά και για μένα ώστε να κάνω ένα βήμα παραπέρα».