«Έχουμε άνθρωπο στο κρεβάτι, θα υπάρξουν κι άλλα κρούσματα»

Προς αναβολή οδεύει ο αγώνας του Ερμή με την Ένωση στο Παραλίμνι για την πρεμιέρα της Β’ Κατηγορίας που είναι προγραμματισμένος για απόψε (19:00), μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων στην ομάδα της Αραδίππου.

Η ΚΟΠ αναμένει επίσημη ενημέρωση για τον ακριβή αριθμό κρουσμάτων καθώς και το πόσα από αυτά είναι παίκτες Καταλόγου Α’ όμως όλα δείχνουν πως οι προϋποθέσεις του πρωτοκόλλου για αναβολή θα καλυφτούν.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος τόνισε μάλιστα πως αναμένεται να εντοπιστούν κι άλλα κρούσματα μέσα από τα PRC τεστ ενώ σημείωσε πως μέλος της ομάδας είναι στο κρεβάτι.

Αναλυτικά όσα είπε στον Super Sport FM 104.0:

«Υπάρχει πρόβλημα και ελπίζω ότι θα μείνουμε μέχρι εδώ. Τέσσερα με πέντε άτομα βρέθηκαν θετικά και έχουμε άνθρωπο στο κρεβάτι. Είχαν συμπτώματα έχουμε παίκτη στο νοσοκομείο, πρέπει να κάνουν όλοι pcr για να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Θα υπάρχουν και άλλα κρούσματα καθώς 7-8 είχαν έρθει σε επαφή σε ένα διαμέρισμα. Περιμένουμε ενημέρωση από την ΚΟΠ για τον αποψινό αγώνα. Εμάς αν μας πουν να πάμε να παίξουμε θα πάμε με όσους έχουμε. Είμαστε εμβολιασμένοι αλλά δυστυχώς δεν γλυτώσαμε!».