«Έχω 2-3 επιλογές, σέβομαι τον Απόλλωνα, αλλά…»

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Γιάννης Γιαννιώτας φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την εξαιρετική πορεία που κάνει ο Άρης και μίλησε με ωραία λόγια για την πρώην ομάδα του.

Να αναφέρουμε ότι ο 27χρονος μεσοεπιθετικός άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άρη, αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα τη διετία 2011-13.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιαννιώτας στο Yellow Radio 101,7 για τον Απόλλωνα, το μέλλον του αλλά και τον Ντιγκινί.

Για το πρωτάθλημα Κύπρου και τον Απόλλωνα Λεμεσού είπε:

Μένουν πέντε παιχνίδια, το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό και κρίνεται στον πόντο. Ο Απόλλωνας έχει φτάσει πολλές φορές στην πηγή χωρίς να πιεί νερό, φέτος ίσως ήρθε η ώρα να το κάνουμε.

Για τον Ντιγκινί:

Ήρθε και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει από την πρώτη στιγμή. Βάζει γκολ αλλά κάνει και πολλές άλλες δουλειές. Μαρκάρει και φτιάχνει χώρους για τους συμπαίκτες του. Είναι όμως μία συνολική προσπάθεια, από τον τερματοφύλακα μέχρι την κορυφή οι παίκτες δουλεύουν για έναν σκοπό και αυτό βγαίνει στο γήπεδο.

Για το πόσο γρήγορα εγκλιματίστηκε ο Ντιγκινί:

Την πρώτη μέρα που ήρθε ήταν το πρώτο πείραγμα ότι ήρθε σε… κίτρινη παρέα. Το παιδί ήρθε, μιλάει και την γλώσσα και ξέρει και πολλά από την κουλτούρα. Κατάλαβε τα αστεία που του έκανα για την πόλη και την ομάδα και δέθηκε πολύ γρήγορα.

Για το μέλλον του:

Έχω 2-3 πολύ καλές επιλογές στα χέρια μου, περιμένω όμως να τελειώσει το πρωτάθλημα από σεβασμό στο κλαμπ και την διοίκηση θα αποφασίσω μετά και θα ανακοινώσω το τι θα κάνω.