Έχει πολλά να διορθώσει στην άμυνα

Τα εφτά γκολ που δέχθηκε ο Εθνικός στα δύο πρώτα παιχνίδια αναμφίβολα είναι κάτι που προβληματίζει. Δέχθηκε τέσσερα γκολ από τον Απόλλωνα και τρία από την ΠΑΕΕΚ. Ένας άσχημος απολογισμός. Ειδικά τα τρία γκολ που δέχθηκε από την ΠΑΕΕΚ πλήγωσαν πολύ τους Αχνιώτες.

Η ομάδα της Άχνας έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 7 γκολ παθητικό. Οι αριθμοί δείχνουν του λόγου το αληθές.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους έχει πολλά να διορθώσει στην άμυνα του και γενικότερα στην μεσοαμυντικη λειτουργία της ομάδας του. Για να πάρει βαθμούς ο Εθνικός θα πρέπει να παρουσιαστεί εντελώς αλλαγμένος μεσοαμυντικα.

Με τον Απόλλωνα στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν οι Περατικός και Ταρασοφς και στα δύο άκρα της άμυνας οι Ιωάννου και Γκουροπετς. Σε αυτό τι παιχνίδι έγιναν σοβαρά ατομικά λάθη και δέχθηκε βαριά ήττα ο Εθνικός.

Με την ΠΑΕΕΚ έγινε μία αλλαγή στην άμυνα. Έμεινε στον πάγκο ο Ταρασοφς και ξεκίνησε βασικός ο Τιμ Χολ. Όχι μόνο δεν υπήρξε βελτίωση αλλά και πάλι ο Εθνικός δέχθηκε 3 εύκολα γκολ από την ΠΑΕΕΚ.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας με την Ανόρθωση στο Α. Παπαδόπουλος. Κόντρα στα προγνωστικά ο Εθνικός στοχεύει σε θετικό αποτέλεσμα.