Έχει λόγους να χαίρεται, δεν θα κάνει «εκπτώσεις»

H χθεσινή μέρα ήταν γενέθλια για την Ομόνοια, αφού έκλεισε 72 χρόνια ένδοξης ιστορίας. Πολλά άτομα, νυν και παλιοί που συνδέονται με την Ομόνοια, μίλησαν σε διάφορα Μέσα για το μεγαλείο της ομάδας, αλλά εμείς θα σταθούμε στο μήνυμα του αναμορφωτή της, Σταύρου Παπασταύρου.

«Αξίζει στον κόσμο της Ομόνοιας να νιώθει ευτυχισμένος, περήφανος και αισιόδοξος». Και για να τα νιώθει αυτά τα συναισθήματα ο κόσμος, ο ομογενής επιχειρηματίας έβαλε σε μεγάλο βαθμό, όχι μόνο το λιθαράκι του, αλλά και πολλά άλλα υλικά για την αναδόμηση του πράσινου οικοδομήματος.

Μπορεί στην πρώτη του χρονιά να μην πήγε καλά το νέο εγχείρημα και να υπήρξε κατήφεια αλλά και απογοήτευση από όλους, εντούτοις στη δεύτερή του έκανε σωστές κινήσεις και είδε χειροπιαστά αποτελέσματα.

Μπορεί το πρωτάθλημα να διακόπηκε για τους γνωστούς πλέον λόγους, αλλά μέχρι εκείνο το σημείο ήταν στην κορυφή, αποδεικνύοντας πως μόνο τυχαία δεν βρισκόταν στο πρώτο σκαλοπάτι.

Επιστρέφει λοιπόν στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια και ελπίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε είσοδο σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Ο Σταύρος Παπασταύρου δεν δείχνει διάθεση να κάνει εκπτώσεις. «Ακολουθώντας πιστά τη θαυμάσια ιστορία της Ομόνοιας, με σεβασμό στις αξίες και τα ιδανικά της, στοχεύουμε πάντα το καλύτερο», ήταν άλλη μία του αναφορά, που δείχνει πως θέλει να δει την «επένδυσή» του να προοδεύει και όλοι μαζί να βγουν κερδισμένοι. Και οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά.

Ο πρόεδρος της εταιρείας προσέφερε με την παρουσία του διοικητική σταθερότητα, οικονομική ευρωστία, αλλά κυρίως χαρά που τόσο έλειψε τα τελευταία χρόνια.

Δείτε επίσης: