Έχει έτοιμη τη λίστα ο Τσόρνιγκερ

Εντός της εβδομάδας θα αφιχθεί στη Λεμεσό ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Μπορεί μόλις πριν μερικές μέρες να σφραγίστηκε η συνεργασία του με την ομάδα, αλλά πληροφορίες λένε πως έχει ήδη ετοιμάσει «πακέτο» εισηγήσεων για τον προγραμματισμό.

Έχει δώσει και ονόματα παικτών που θέλει να έχει μαζί του στην ομάδα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ζούσε στη Δανία, ενδεχομένως να «ψαρέψει» παίκτες από την εν λόγω Σκανδιναβική χώρα.

Παρά την αποδέσμευσή του από την Μπρόντμπι τον Φεβρουάριο του 2019, επέλεξε να μείνει στη Δανία με την οικογένειά του. Προσεχώς θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των συνεργατών του Τσόρνιγκερ στο τεχνικό επιτελείο.

Για το θέμα πρόσληψης ποδοσφαιρικού διευθυντή (δεν θα έχει λόγο στην επιλογή των παικτών) κυκλοφόρησαν μερικά ονόματα αλλά η διοίκηση δεν φαίνεται να βρίσκεται ακόμα κοντά σε πρόσληψη. Διαψεύστηκε από την πρώτη στιγμή η φημολογία περί πλήρωσης της συγκεκριμένης θέσης από τον Κωνσταντίνο Μακρίδη. Το πιθανότερο είναι να παραμείνει στη θέση που κατέχει τα τελευταία δύο χρόνια, αυτήν του προπονητή της Κ19.