Έχει αναγεννηθεί η Νέα Σαλαμίνα!

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η πορεία που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα η Νέα Σαλαμίνα. Μια ομάδα η οποία ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από τον κορωνοϊό και είχε τρομερές επιπτώσεις από την πανδημία, χάνοντας καθοριστικά παιχνίδια τα οποία την έριξαν στα χαμηλά της βαθμολογίας, φαίνεται να έχει αναγεννηθεί.

Οι ερυθρόλευκοι με τον Σάββα Δαμιανού στον πάγκο τους πάνε από επιτυχία σε επιτυχία. Αν και στην αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολα, ο Κύπριος κόουτς κατάφερε να στρώσει τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία παραμένει αήττητη για πέντε σερί παιχνίδια (τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία) και από τον πυθμένα βρέθηκε στην 8η θέση (24 βαθμούς) και μάλιστα διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στην πρώτη εξάδα.

Πλέον η προσοχή έχει στραφεί στο βαρωσιώτικο ντέρμπι του Σαββάτου απέναντι στην Ανόρθωση, μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η αποστολή είναι πολύ δύσκολη, όμως η Νέα Σαλαμίνα είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα την ανεβάσει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, ενώ την ίδια ώρα θα τονώσει περισσότερο την αυτοπεποίθηση των παικτών της.