Δυστυχώς διαψευστήκαμε από τους Ευρωπαίους…​​​​​​​

Μας διέψευσαν την εβδομάδα που μας πέρασε οι κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη. Εκεί που περιμέναμε τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα να πάρουν την πρόκριση (πιο εύκολα οι γαλαζοκίτρινοι) και την Ανόρθωση να παλεύει στα ίσα για την πρόκριση στην Ελβετία με τη Βασιλεία, τελικά πέσαμε έξω.

Άλλες χρονιές ο ΑΠΟΕΛ, με αντίπαλο τη Ζρίνσκι Βοσνίας, θα «καθάριζε» την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο. Του βγήκε η ψυχή, όμως, μέχρι να την αποκλείσει στα πέναλτι. Ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται πως έχει ακόμα πολλά θέματα που πρέπει να λύσει.

Ο Απόλλωνας, ο οποίος και αυτός μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε καλές πορείες στην Ευρώπη, μας εξέπληξε δυσάρεστα. Δέχθηκε απίστευτο διασυρμό από μια ομάδα που θεωρητικά «την είχε» μέσα στο ΓΣΠ. Όσο για την Ανόρθωση, μπορεί να έβγαλε αντίδραση στην Ελβετία μετά το κακό της ξεκίνημα, ωστόσο δεν νοείται να δέχεσαι τρία γκολ μέσα σε ένα 20λεπτο, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, εντός ή εκτός έδρας.

Κόντρα στον Ολυμπιακό, ούτε η Ομόνοια στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στο «Γ. Καραϊσκάκης». Απέναντι σε μια ομάδα που μέχρι να μπει ο Ελ Αραμπί δεν είχε να επιδείξει κάτι το σπουδαίο, το «τριφύλλι» παρουσιάστηκε φοβικό και υπερβολικά παθητικό στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον, η Ομόνοια μάλλον θα αρκεστεί στους ομίλους του Europa League. Μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητές της.