Δύσκολη η περίπτωση «Μάγκλα»

Έγινε θέμα η τοποθέτηση του αντιπρόεδρου του Απόλλωνα Φάνου Κιννή σε ραδιοφωνική εκπομπή, ότι τους ενδιαφέρει ο Άντον Μάγκλιτσα. Μόνο που έσπευσε να διευκρινίσει ότι πρόκειται για δύσκολη περίπτωση λόγω του υψηλού κασέ του Κροάτη φορ. Βεβαίως, οι χθεσινές τοποθετήσεις του στενού συνεργάτη του προέδρου Νίκου Κίρζη ήταν και λίγο αντιφατικές.

Πρώτα είπε ότι τους ενδιαφέρει ο πρώην παίχτης τους, αλλά στη συνέχεια ανέφερε ότι «δεν ψάχνουμε για μπαμ, αλλά για παίχτες που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα». Επιπρόσθετα, σημείωσε: «Λόγω του τραυματισμού του Ντιγκινί, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ. Όταν βρούμε τον σωστό παίχτη, πάντοτε στο σωστό πλαίσιο, τότε θα προχωρήσουμε να τον φέρουμε στην ομάδα».

Εκείνο που μαθαίνουμε εμείς για την περίπτωση του Άντον Μάγκλιτσα είναι πως, σε περίπτωση που σε μερικές εβδομάδες δεν πάρουν άλλον «βαρβάτο» επιθετικό κορυφής και συνεχίζει να είναι χωρίς ομάδα ο Κροάτης, τότε ενδεχομένως να του κάμουν πρόταση. Το κασέ του «Μάγκλα» αυτή τη στιγμή είναι πέραν του μισού εκατομμυρίου ευρώ ετησίως.

Από εκεί και πέρα, προτεραιότητα είναι ακόμα ένας κεντρικός αμυντικός, ένας επιθετικός περιοχής κι ένας ακόμα παίχτης για τη γραμμή κρούσης, που να μην είναι κλασικό «εννιάρι».