Δύο τρίτα… Ανόρθωση στον τελικό!

Την Ανόρθωση να περνάει στον τελικό «βλέπει» η πλειοψηφία του κόσμου, σύμφωνα με τα όσα έδειξαν τα αποτελέσματα του γκάλοπ της ιστοσελίδας μας gipedo.politis.com.cy.

Συγκεκριμένα στο ερώτημα «Ποιος θα προκριθεί από το ζευγάρι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση;» το 64% των όσων ψήφισαν επέλεξαν την «Κυρία» και μόλις το 36% τον ΑΠΟΕΛ.

Η νίκη των κυανολεύκων με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι φαίνεται πως έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην άποψη του κόσμου, με τα δύο τρίτα να προβλέπουν πως η ομάδα της Αμμοχώστου θα υπερασπιστεί το προβάδισμά της και θα προκριθεί στον τελικό για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια.

Σε 2-2,5 ώρες θα γνωρίζουμε αν η πλειοψηφία… επιβεβαιωθεί!

Υπενθυμίζουμε πως σε γκάλοπ που «έτρεξε» στην ιστοσελίδα μας πριν από τους πρώτους ημιτελικούς σε σχέση με το ζευγάρι του τελικού, μόλις το 45% ψήφισαν την Ανόρθωση και το 55% τον ΑΠΟΕΛ.

* Μπορείτε να βρείτε τα γκάλοπ μας σε οποιαδήποτε σελίδα της ιστοσελίδας μας, είτε στα δεξιά (από υπολογιστές) είτε στο κάτω μέρος (από κινητά τηλέφωνα). «Τρέχει» ήδη το επόμενο γκάλοπ: «Ποιες δύο από τις πέντε ομάδες θα παραμείνουν στην κατηγορία;»