Δυνατή ενίσχυση και μπόλικες αλλαγές

Παραμένει κάτοικος Κύπρου ο Φλοριάν Τολμές, καθώς βρήκε νέο ποδοσφαιρικό σταθμό στο νησί μας για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Γάλλος επιθετικός, μετά από τεσσερισήμισι χρόνια στην ΑΕΚ – στην οποία ήρθε τον Ιανουάριο του 2017 – θα φορέσει τη φανέλα δεύτερης κυπριακής ομάδας.

Αυτή θα είναι ο Εθνικός, καθώς ο 35χρονος στράικερ συμφώνησε, αλλά και ανακοινώθηκε από την ομάδα της Άχνας, και έτσι θα βρίσκεται στη διάθεση του Ηλία Χαραλάμπους για τη νέα χρονιά.

Είναι η πέμπτη φετινή προσθήκη για την ομάδα της Άχνας, καθώς προηγήθηκαν ο τερματοφύλακας Ανδρέας Χριστοδούλου, επίσης από την ΑΕΚ, ο Κώστας Πηλέας από την Ανόρθωση, ο Ζντένεκ Φόλπμρεχτ από τον Ερμή και ο Αζρά Αμπντουλάγιεφ που παλαιότερα αγωνίστηκε και στην Ανόρθωση.

Υπενθυμίζουμε πως από τον Εθνικό αποχώρησαν οκτώ ποδοσφαιριστές, οι Μιγκελίτο, Κοστόφσκι, Ντεΐβινσον, Κονέ, Χριστοφή, Σάβιτς, Παπαγεωργίου και Στρατηλάτης, ενώ πλέον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις από τον Ηλία Χαραλάμπους. Ο Κύπριος προπονητής, εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι αλλάζει πολλά στην ομάδα της Άχνας προκειμένου να την καταστήσει πιο δυνατή στο νέο πρωτάθλημα, το οποίο αναμένεται να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό.