Δραματικές εξελίξεις στον ΑΠΟΕΛ: Τα έξι ερωτήματα στον Ουζουνίδη

Στον ΑΠΟΕΛ από την Κυριακή χτύπησε καμπανάκι. Όχι για να υποδείξει ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά για να στείλει το μήνυμα στους διοικούντες ότι αυτή η ομάδα, όπως αποδίδει σήμερα, ίσως για πρώτη φορά να μείνει και εκτός της πρώτης εξάδας με το τέλος της κανονικής σεζόν!

Τι να γράψουμε για το προχθεσινό παιχνίδι ή και για το προηγούμενο; Μηδέν σε όλα. Αυτός ο ΑΠΟΕΛ διώχνει τον κόσμο του και τον οδηγεί στην πλήρη αδιαφορία, ενώ και αυτοί που έμειναν δεν νιώθουν παρά ντροπή.

Σε γενικές γραμμές, ο ΑΠΟΕΛ με την τόση ιστορία δεν εμπνέει πλέον κανέναν, ούτε τους παίκτες, ούτε τον κόσμο, ενώ το χειρότερο δεν εμπνέει σεβασμό στους αντιπάλους…

Γιατί κ. Ουζουνίδη;

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος είναι με το ένα πόδι εκτός Αρχαγγέλου (κανένας δεν θα τον δεχθεί να βρίσκεται στον πάγκο για το παιχνίδι με την Ανόρθωση), συνεχίζει να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Ο κόσμος και μαζί και εμείς έχουμε έναν σωρό γιατί για τον Ελλαδίτη προπονητή…

-Γιατί ο κορυφαίος της περσινής σεζόν Γιώργος Μερκής δεν αγωνίζεται σχεδόν καθόλου;

-Γιατί ο Γουίλερ συνεχίζει να μένει στον πάγκο από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλος αριστερός μπακ;

-Γιατί ο Ενσούε μεταφέρεται αριστερά, από τη στιγμή που φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να αποδώσει όπως δεξιά;

-Γιατί συνεχίζει να αγωνίζεται δεξιά ο Ζεράλδες, ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να βοηθήσει;

-Γιατί ο Εντονγκαλά έμεινε προχθές στον πάγκο και γιατί επιμένει σε παίκτες που είναι αλλού (Εφραίμ) και επιτέλους γιατί προχθές ο Κλωναρίδης που ήταν ο μόνος που έτρεχε έγινε αλλαγή;

-Γιατί δεν υπάρχουν έτοιμοι τουλάχιστον δύο Κύπριοι για την ενδεκάδα ώστε να μην πληρώνει η εταιρεία 8.000 πρόστιμο;

Τα πειθαρχικά

Τα πειθαρχικά, αγωνιστικά παραπτώματα δεν έχουν τέλος στον ΑΠΟΕΛ. Προχθές ο Ντε Βινσέντι, θα λέγαμε σκόπιμα, «κλάπωσε» αντίπαλο έξω από την περιοχή με αποτέλεσμα να συμπληρώσει τις κίτρινες κάρτες και να απουσιάσει είτε από το ντέρμπι με την Ανόρθωση, είτε από αυτό με τον Απόλλωνα.

Εξάλλου, ο Ανουάρ, τον οποίο προκάλεσαν οι παίκτες της Πάφου και δεν προστατεύτηκε από τον κ. Ουζουνίδη, απάντησε σε ένα από τα πολλά χτυπήματα που δέχθηκε, αλλά ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του τη γλύτωσε με κίτρινη.

Όπως έχουν τα πράγματα στον ΑΠΟΕΛ κανένας δεν νιώθει καλά ούτε και έχει διάθεση να κτυπήσει τα ντέρμπι με Ανόρθωση και Απόλλωνα, οπόταν αναμένονται δραματικές εξελίξεις.