«Δουλέψαμε για να επανέλθουμε – Ίσως δυσκολότερο το πρόγραμμα από το προηγούμενο»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Αμμόχωστος» για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κληθήκαμε και πάλι να διαχειριστούμε μια ιδιαίτερη κατάσταση, είχαμε την απουσία 12 παικτών από τις προπονήσεις, μισή ομάδα. Η προετοιμασία διαμορφώθηκε ανάλογα. Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν, ανάλογα με τον κάθε έναν ξεχωριστά, έκανε πρόγραμμα ανάλογα με την κατάσταση του και τι χρειαζόταν να προσθέσει. Οι υπόλοιποι ήταν με τις εθνικές τους.

Ο στόχος είναι να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι για αυτό τον αγώνα. Ασφαλώς στόχος είναι να κερδίσουμε. Η Νέα Σαλαμίνα μετά τα συμβάντα με τη νόσο επανέρχεται, την αναμένουμε ιδιαίτερα διεκδικητική, ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να νικήσουμε.

Όπως κάθε φορά μετά από ένα παιχνίδι είτε θετικό αποτέλεσμα είτε όχι αξιολογούμε αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο και γενικά την κατάσταση της ομάδας. Αυτό έγινε και μετά τα τελευταία παιχνίδια, ένα από τα σημεία που έγινε αναφορά από τον προπονητή είναι να προσπαθήσουμε να γίνουμε πιο δημιουργικοί, να φτιάχνουμε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Είναι ένας τομέας που δουλέψαμε, μαζί και αρκετά άλλα πράγματα που είναι εσωτερικά θέματα με στόχο να επανέλθει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη αυτό το δύσκολο πρόγραμμα που ίσως να είναι και δυσκολότερο από αυτό που προηγήθηκε αφού θα έχουμε και δύο ταξίδια. Πρώτη φορά μπήκαμε σε μια διαδικασία, διαδικασία εκμάθησης με στόχο να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον».