«Δώσαμε τίμια μάχη, έχουμε πίκρα, πιστεύουμε ότι μπορούσαμε…» – Τι είπε για τον Μαέ

Διαβάστε όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, στην κάμερα της Cytavision πριν από την έναρξη του αγώνα με την Ανόρθωση στο Τσίρειο, όπου έκανε τον απολογισμό της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δυστυχώς αυτά τα δύο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, είμαστε με πολύ διαφορετική ψυχολογία από ότι από την αρχή μέχρι πρόσφατα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δώσαμε μια τίμια μάχη, παίξαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, πολλές φορές παίρναμε την ουσία, σε κάποια παιχνίδια ήμασταν άτυχοι. Από την προηγούμενη βδομάδα προσπαθούμε και γυρίσαμε σελίδα, υπάρχει πλάνο για τη νέα σεζόν και θα δουλέψουμε σε αυτό».

Για το αν πιστεύουν ότι η χρονιά μπορούσε να κλείσει με τρόπαιο: «Έχουμε μια πίκρα, πιστεύουμε ότι μπορούσαμε αλλά εντάξει. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι ήταν ένα όμορφο ταξίδι, το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι αυτό που είπαμε το καλοκαίρι το κάναμε πράξη. Έλεγα στην αρχή της χρονιάς ότι στόχος είναι να είμαστε ψηλά, να διεκδικήσουμε τρόπαια και δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο, ξέραμε ότι δεν ήμασταν το φαβορί, υπήρχαν 5-6 ομάδες που κάποιοι υπολόγιζαν περισσότερο. Είμαστε ικανοποιημένοι, δώσαμε τίμια μάχη μέχρι το τέλος και τουλάχιστον νιώθουμε ήσυχοι με τη συνείδησή μας ότι κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε».

Για το ατύχημα του Μαέ: «Δυστυχώς είχαμε μια άσχημη κατάσταση, θέλω να ευχηθώ στον άτυχο που διακομίζεται στο νοσοκομείο να ξεπεράσει όλα όσα έχουν συμβεί, είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τις ευχές μας, να είναι καλά ο άνθρωπος. Ο Ράιαν ευτυχώς είναι καλά, έχει κάποια μικρά κτυπήματα από τη σύγκρουση, ελπίζουμε σύντομα να είναι εντελώς καλά. Ήταν έτσι κι αλλιώς εκτός αποστολής λόγω μικρού προβλήματος τραυματισμού».