«Δοκάρι και μέσα… παράδεισο, δοκάρι και έξω… κόλαση»

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα, μετά την ήττα από την ΑΕΛ, ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκης.

Για το παιχνίδι: «Θέλω να πω πως σήμερα, στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ χωρίς να μεταφράζεται σε αποτελεσματικότητα, ήταν ένα βήμα πάνω από εμάς. Δεν είχαμε την σωστή προσέγγιση. Στο δεύτερο μέρος, μπορούσαμε να σκοράρουμε, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε δύο δοκάρια, χαμένο πέναλτι. Σε αντίθεση με τον αντίπαλο που έγινε μια φορά απειλητικός. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα είναι πολύ άδικο, ειδικά με την εικόνα του δευτέρου μέρους. Δοκάρι και μέσα πάμε στον παράδεισο, δοκάρι και έξω πάμε στην κόλαση. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο, οι μεγάλες ομάδες πρέπει να ξέρουν να διαχειρίζονται τις δύσκολες στιγμές. Γινόμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί. Έβαλε το γκολ η ΑΕΛ χωρίς να είναι καλύτερη και αυτό έκανε την διαφορά. Αν το βάζαμε εμείς, θα ήταν αλλιώς».

Για την εκτέλεση πέναλτι: «Υπάρχει ιεραρχία ποιοι θα εκτελέσουν τα πέναλτι. Πρώτα είναι Ντιγκινί και Μπένσοπ, δεν έπαιζαν, και τρίτος ήταν ο Μάρκοβιτς. Το γκολ που έχασε ο Νταμπό και το χαμένο πέναλτι του Μάρκοβιτς, δεν είναι οι πρώτοι που χάνουν τέτοιες φάσεις. Συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα. Ήθελαν να κάνουν το καλύτερο, όμως δεν παίζουμε μόνοι μας. Δεν αλλάζει κάτι απέναντι στους παίκτες».

Για την απουσία του Σακέτι και την αντικατάσταση του Ντιγκινί: «Έχω μεγάλο σεβασμό στον Σακέτι, σαν άνθρωπο και σαν παίκτη. Προέρχεται από τραυματισμό, δεν μπορεί να παίξει 90 λεπτά. Ξέρουμε το προφίλ του, ήταν επιλογή μου. Ο Ντιγκινί είχε ένα πρόβλημα και βγήκε για να μην μεγαλώσει το πρόβλημα».