Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Μπελόνε και Κυνηγόπουλο

Δύο προσθήκες ενόψει της νέας χρονιάς ανακοίνωσε η Ένωση, η οποία ένταξε στο δυναμικό της τον Μάουρο Μπελόνε και τον Παναγιώτη Κυνηγόπουλο.

O 30χρονος (03/07/1990) Μπελόνε αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος. Θα βγει για επαγγελματικούς λόγους για πρώτη φορά εκτός της πατρίδας του. Οι προηγούμενες ομάδες του Αργεντινού ήταν οι Γκιλμές, Σαν Μαρτίν, Κλαμπ Φλαντριά, Ινστιτούτο, Ντεπορτίβο Μαντρί, Τσακαρίτα και Κολόν.

O Kυνηγόπουλος είναι 24 ετών (24/09/1996) και αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ενώ μπορεί να δώσει βοήθειες και ως δεύτερος επιθετικός αλλά και ως ο κεντρώος στράικερ. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές μέρες. Προηγουμένως, είχε αγωνιστεί σε Αιγινιακό, Ηρακλή και Σεντ Τρουϊντεν.

Η ανακοίνωση για Μπελόνε: «Η Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Αργεντίνο μέσο Mauro Bellone. Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση για Μπελόνε, ενώ στο… φιρμάνι για τον Κυνηγόπουλο αναφέρεται:

Η ανακοίνωση για Κυνηγόπουλο: «Η ΕΝΠ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον Ελλαδίτη ακραίο Παναγιώτη Κυνηγόπουλο. Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία».