Δίνουν ραντεβού για «ντόπες» ενόψει Ανόρθωσης οι Απολλωνίστες

Στο προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα στο Κολόσσι θα βρεθούν το απόγευμα της Κυριακής οργανωμένοι οπαδοί των κυανολεύκων ώστε να… ντοπάρουν την ομάδα τους ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι της Δευτέρας με την Ανόρθωση.

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλωνα αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση πως η πορεία της ομάδας τους αφήνει ικανοποιημένους όμως τονίζουν πως θα πρέπει να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια καθώς ταμείο γίνεται τον Μάιο.

Αναλυτικά όσα γράφουν:

«Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Σε ακόμα μια επιτυχία προχώρησε η ποδοσφαιρική μας ομάδα που είδε εαυτό να εδραιώνεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Είναι κάτι που σαφώς αφήνει ικανοποιημένους άπαντες στο οικοδόμημα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ωστόσο, θα πρέπει να υπάρχει η ανάλογη συνέχεια καθώς ταμείο γίνεται τον Μάιο και όχι μεσούσης της σεζόν.

Σειρά τώρα παίρνει μια δύσκολη έξοδος στο Αντώνης Παπαδόπουλος για το ντέρμπι με …… και αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η νίκη. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παρουσιαστούν με την ίδια σοβαρότητα και αποφασιστικότητα για να κλείσει ο πρώτος γύρος της κανονικής διάρκειας του ποδοσφαιρικού μαραθωνίου με τον καλύτερο τρόπο.

Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ μπορεί μεν να απουσιάζει από αυτό τον αγώνα για τους γνωστούς λόγους, όμως η στήριξη μας για κάθε αγώνα οποιουδήποτε τμήματος είναι δεδομένη. Γιαυτό και την ερχόμενη Κυριακή 28/11 και ώρα 16:30 θα βρισκόμαστε στο προπονητικό μας κέντρο στο Κολόσσι για να ντοπάρουμε με την φωνή και την παρουσία μας τους ποδοσφαιριστές μας. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, συνδεσμίτες και μη, να δώσει δυναμικά το παρών του.

Και όσο οι λέξεις σχηματίζουν προτάσεις, και όσο υπάρχει μελάνι, θα λέω, θα γράφω, θα υμνώ, θα τραγουδώ, γι’ αυτή την ομάδα, γι’ αυτά τα θεριά!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΛΛΩΝ! – ΡΑΝTΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΟΣΣΙ!»