Δίνουν χρόνο σε Ουζόχο και Ακιντόλα, εντείνονται οι προσπάθειες για επιθετικό

Οι Νταβίντ Ακιντόλα και Φράνσις Ουζόχο πέρασαν τις προηγούμενες μέρες από τη διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων αλλά από χθες είναι τυπικά εκτός… ρόστερ αφού έληξε ο δανεισμός τους. Πλέον ανήκουν ο μεν πρώτος στη Μίντιλαντ και ο δεύτερος στη Λα Κορούνια. Για τους δύο Νιγηριανούς η επιθυμία που υπάρχει είναι να παραμείνουν αλλά, όπως γράψαμε και τις προηγούμενες μέρες, αυτό δεν εξαρτάται από την Ομόνοια.

Οι ιθύνοντες των πρασίνων έχουν τη διάθεση να κάνουν για κάποιο διάστημα υπομονή και να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια. Φυσικά είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις καθώς ο Ακιντόλα είναι παίκτης που χρειάζεται να μπει άμεσα στην ομάδα για να βοηθήσει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ ο Ουζόχο θα αποκτηθεί καθαρά για… επενδυτικούς λόγους σε πρώτη φάση, αφού εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του τον περασμένο Οκτώβριο δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Αν ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του δουν πως δεν μπορούν να περιμένουν άλλο θα στραφούν στο plan Β. Ήδη για τα άκρα της επίθεσης επεξεργάζονται κάποιες προτάσεις που έχουν στα χέρια τους.

Από εκεί και πέρα, εντείνονται οι προσπάθειες για απόκτηση επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ στη γραμμή κρούσης. Οι ιθύνοντες θέλουν μέχρι τα μέσα του μήνα να κλείσει αυτή η εκκρεμότητα και ο «εκλεκτός» να τεθεί στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ.