Δημητρίου: «Μεγαλύτερη η δική μας ευθύνη, ξεκάθαρες παραβάσεις πέναλτι»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μετά τη νέα γκέλα των πρασίνων με τον Ερμή (0-0) στο ΓΣΠ για τη 12η αγωνιστική, που άφησε τους πράσινους για πέμπτο σερί αγώνα πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε…

Το αρχικό του σχόλιο: «Δεν μπορέσαμε να βελτιώσουμε το δημιουργικό μας παιχνίδι, την εικόνα που παρουσιάσαμε και εφόσον δεν μπορέσαμε να το βελτιώσουμε δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε».

Για το τι φταίει: «Όσον αφορά τα τεχνικά ζητήματα, υπάρχουν οι αρμόδιοι που θα τα αξιολογήσουν και είναι οι πιο κατάλληλοι να μιλήσουν. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι το αποτέλεσμα, δεν μπορέσαμε να βελτιώσουμε το δημιουργικό μας παιχνίδι, τους αυτοματισμούς και τα στοιχεία που έβγαλε η ομάδα σε πολλά παιχνίδια, οι ίδιοι παίκτες, σήμερα δεν βελτιώσαμε την εικόνα μας σε σχέση με τα παιχνίδια και Δόξα και Ένωση, ήταν του ίδιου χαρακτήρα. Αυτό είναι το ένα το κομμάτι, η ευθύνη η δική μας που είναι ασφαλώς μεγαλύτερη.

Εντάξει, εμείς δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με τη διαιτησία και το έχουμε δείξει, ήταν ελάχιστες οι αναφορές μας, είναι κάτι όμως που θα συζητηθεί πολύ έντονα, είναι δύο φάσεις που θεωρούμε είναι ξεκάθαρες παραβάσεις πέναλτι που δεν υποδείχθηκαν. Πέραν από τη δική μας εμφάνιση που σίγουρα δεν ήταν καλή, ούτε η διαιτησία ήταν στο επίπεδο που έπρεπε να ήταν, κυρίως σε αυτές τις φάσεις.

Από εκεί και πέρα για να μην παρεξηγηθούμε βλέπουμε εμείς τη δική μας ομάδα, σίγουρα κάτι που επαναλαμβάνεται είναι εκεί και ταλαιπωρεί την ομάδα, την κρατά πίσω στη βαθμολογία και μάλιστα έχει αυξηθεί η διαφορά από τις πρώτες θέσεις. Είναι αλήθεια δεν είναι κλισέ πως έχει έναν ακόμη γύρο και τα πλέι οφ, είναι πολλά παιχνίδια, μπορεί να καλυφθεί η διαφορά όμως πρέπει να βελτιωθούμε, άμεσα, ήδη χάσαμε το έδαφος που θα μπορούσαμε να χάναμε σε όλη την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δεν είναι προτεραιότητά μας όμως πρέπει να έχουμε αξιοπρεπή θετική παρουσία και μετά θα δούμε το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν μέρες μπροστά μας δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι, αυτό που μας απασχολεί είναι να βελτιωθούμε ως ομάδα».