Δημητρίου: «Μας έλειψαν τα ευρωπαϊκά»

Για την κλήρωση αλλά και την επιστροφή της Ομόνοιας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Διαβάστε όσα είπε…

Για την κλήρωση:

«Το αποτέλεσμα της κλήρωσης μας δείχνει πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, καθώς μας περιμένουν παιχνίδια ντέρμπι και σε δύσκολες έδρες. Ξεκινάμε σε μία έδρα που παραδοσιακά συναντάμε δυσκολίες στην Πάφο, πάμε μετά με την Καρμιώτισσα και αρχίζει μία σειρά από ντέρμπι και μετά παιχνίδι σε δύσκολη έδρα με τον Εθνικό. Μας έχει διδάξει στο παρελθόν ότι σε ένα πρωτάθλημα χρειάζεται σταθερότητα και ισορροπία κάτι που είχαμε πέρσι. Φέτος θα προσπαθήσουμε ακόμα καλύτερα».

Για τα μεταγραφικά:

«Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα ενημερώσουμε τον κόσμο, να συστήσουμε λίγη ακόμα υπομονή».

Για την Ευρώπη: «Είναι αλήθεια ότι μας έχουν λείψει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και είναι μεγάλη χαρά που θα αγωνιστούμε ξανά στην Ευρώπη. Βέβαια, δεν θέλουμε απλά να αγωνιστούμε, αλλά να έχουμε αξιοπρεπή παρουσία και να δούμε την πορεία μας παιχνίδι με παιχνίδι. Θα δούμε καταρχήν σε ποιο γύρο θα ξεκινήσουμε, τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουμε και θα προσπαθήσουμε να διακριθούμε με όλες τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν με τις συνθήκες που υπάρχουν. Τα μονά παιχνίδια, την πανδημία του κορονοϊού και τη μεταγραφική περίοδο που είναι διαφορετική».