Δημιουργία συμβουλευτικής επιτροπής στον ΑΠΟΕΛ – Δύο για τα οικονομικά, ένας για νομικά

Τη δημιουργία συμβουλευτικής επιτροπής ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ. Αυτή αποτελούν οι Μιχαλάκης Ιωαννίδης, Γιάννος Πανταζής και Κρις Τριανταφυλλίδης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δύο πρώτοι θα είναι στην επιτροπή για τον οικονομικό τομέα και ο τρίτος στο νομικό τομέα.

Η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την απόφαση της, για τη δημιουργία συμβουλευτικής επιτροπής, οικονομικού και νομικού χαρακτήρα.

Την επιτροπή θα απαρτίζουν στον οικονομικό τομέα οι Μιχαλάκης Ιωαννίδης και Γιάννος Πανταζής και στο νομικό τομέα, ο Chris Τριανταφυλλίδης.

Η συμβουλευτική επιτροπή έχει καθαρά συμβουλευτικό χαρακτήρα και πιο συγκεκριμένα, θα προχωρεί σε εισηγήσεις και αναλύσεις, σε σχέση με αναφορές και ενέργειες που θα άπτονται οικονομικών και νομικών θεμάτων της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ. Τα συμπεράσματα και οι εισηγήσεις της συμβουλευτικής επιτροπής, θα τίθενται ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους Ιωαννίδη, Πανταζή και Τριανταφυλλίδη για την αποδοχή της πρότασης μας, να συμμετάσχουν στη συμβουλευτική επιτροπή. Οι γνώσεις και η εμπειρία τους, θα βοηθήσουν την όλη οργάνωση της ομάδας μας, στους συγκεκριμένους τομείς».