Δηλώνει πανέτοιμος ο Ίλιεφ – Τα μηνύματα που πήρε από τους Απολλωνίστες

Πανέτοιμος να βοηθήσει άμεσα τον Απόλλωνα δηλώνει ο Ίλιαν Ίλιεφ, μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στην ομάδα της Λεμεσού. Θυμίζουμε ότι, όπως ενημέρωσαν νωρίτερα οι γαλάζιοι, ο Βούλγαρος δηλώθηκε και στην UEFA για τους ερχόμενους αγώνες με τη Ζίλινα. Το συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει διάρκεια τεσσάρων χρόνων.

Η ανακοίνωση:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Ίλιαν Ίλιεφ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Απόλλωνα Λεμεσού κι αποτελεί μεγάλη πρόκληση η παρουσία μου εδώ. Ανυπομονώ να συναντήσω τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και να συμμετέχω στις προπονήσεις της ομάδας για να συνεισφέρω με τον δικό μου τρόπο τον Απόλλωνα να εκπληρώσει τους στόχους τους.

Σε ότι αφορά τη φυσική και αγωνιστική μου κατάσταση, είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω άμεσα την ομάδα.

Έλαβα πάρα πολλά μηνύματα από την ημέρα που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Απόλλωνα.

Οι οπαδοί μου επιφύλαξαν ένα θερμό καλωσόρισμα κι αισθάνθηκα υπέροχα με την υποστήριξή τους. Ανυπομονώ να τους συναντήσω στο γήπεδο».

Ο Ίλιεφ επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 17».