Διευκρίνιση από Ομόνοια – Θα ζητήσει ή όχι τους τρεις βαθμούς;

Παρότι οι τελευταίες δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου στον ΣΠΟΡ FM 95.0 κατέστησαν σαφές πως η Ομόνοια ζητά από την ΚΟΠ να εφαρμόσει την προκήρυξη και να της κατακυρώσει με 3-0 το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αρκετός κόσμος δεν… έπιασε την ουσία. Με αποτέλεσμα, μάλιστα, η ιστοσελίδα μας να κατηγορείται από οπαδούς πως μετέφερε με παραπλανητικό τρόπο την είδηση!

Με σκοπό να ξεκαθαρίσουμε πλήρως την κατάσταση επικοινωνήσαμε με την επίσημη Ομόνοια η οποία μας επιβεβαίωσε πως ήταν όντως αυτό το οποίο θέλησε να μεταφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας.

Όπως μας λέχθηκε, σε καμία περίπτωση δεν είναι επιδίωξη της Ομόνοιας να πάρει με αυτόν τον τρόπο τους βαθμούς και γι’ αυτό άλλωστε οι πράσινοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να το αποφύγουν προτείνοντας πολλές εναλλακτικές λύσεις, ακόμη και κάποιες που ήταν επίσης εις βάρος τους.

Ωστόσο, όπως μας τονίστηκε, από τη στιγμή που η ΚΟΠ όρισε το παιχνίδι στη μοναδική ημερομηνία στην οποία η Ομόνοια ήταν κάθετα αντίθετη, εάν δεν αλλάξει κάτι, τότε ναι, θα διεκδικήσουν να πάρουν το παιχνίδι μέσω της προκήρυξης -παρότι είναι κάτι που δεν επιθυμούν- ώστε να διασφαλιστούν τα συμφέροντα της ομάδας.