Μετά από τρεις μήνες έτοιμος να επιστρέψει ο Πογκμπά

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Μετά από τρεις μήνες έτοιμος να επιστρέψει ο Πογκμπά

Ο 26χρονος μέσος έχει να αγωνιστεί από τις 30 Σεπτεμβρίου και την ισοπαλία με την Άρσεναλ

Ενισχυμένη με τον Πολ Πογκμπά ταξίδεψε η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ», για το απογευματινό παιχνίδι (16:00) της Premier League απέναντι στη Γουότφορντ.


Ο 26χρονος μέσος έχει να αγωνιστεί από τις 30 Σεπτεμβρίου και την ισοπαλία με την Άρσεναλ, όταν και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα στον αστράγαλο. Πρόβλημα που τον ανάγκασε να υποβληθεί σε επέμβαση.


Η επιστροφή του διεθνούς Γάλλου ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο ματαιώθηκε λόγω μιας ίωσης που κόλλησε στο γάμο του αδερφού του, στη Γαλλία.


Όπως επιβεβαίωσε, όμως, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο Γάλλος μέσος είναι πλέον πίσω στις προπονήσεις. «Ευελπιστώ πως θα παίξει πριν το τέλος του 2019, ωστόσο δεν θα τον πιέσω. Δεν θέλω να ρισκάρω νέο τραυματισμό ή κάποια υποτροπή», είπε ο Νορβηγός.


Ο 26χρονος Πογκμπά, πάντως, ταξίδεψε στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» με την υπόλοιπη αποστολή των «κόκκινων διαβόλων», ελπίζοντας πως θα πραγματοποιήσει την 142η εμφάνισή του (σ.σ: έχοντας πετύχει τριάντα ένα τέρματα στο διάστημα αυτό), μετά από απουσία δεκαεπτά παιχνιδιών!




Κατηγορίες