Ο Ντιμπάλα άλλαξε τον Ρονάλντο και έκρινε το ντέρμπι
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Η Μίλαν έπαιξε ένα από τα καλύτερα φετινά της ματς, όμως η ποιότητα της Γιουβέντους έκανε τη διαφορά και με το 1-0 χάρη στο γκολ του Ντιμπάλα, επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Όσοι περίμεναν πως η Γιουβέντους θα είχε ευκολο έργο κόντρα στην Μίλαν ελέω της διαφοράς των 16 πόντων που χώριζε τις δύο ομάδες, διαψεύστηκαν το βράδυ της Κυριακής, με το ματς για την 12η αγωνιστική της Serie A να δικαιολογεί απόλυτα τον όρο ντέρμπι.
Η πρωταθλήτρια Ιταλίας των οκτώ τελευταίων ετών δυσκολεύτηκε αφάνταστα κόντρα σε μία ψυχωμένη αλλά και άριστη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα Μίλαν και χρειάστηκε στο 77' μία εξαιρετική ατομική έμπνευση του Πάουλο Ντιμπάλα (μπήκε στο 55' στη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο) για να λύσει το γόρδιο δεσμό για τους Τορινέζους και να τους φέρει ξανά στην κορυφή και στο +1 από την δεύτερη Ίντερ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου
Σασουόλο - Μπολόνια 3-1 (34' 75' Καπούτο, 68' Μπογκά / 70' Ορσολίνι)
Σάββατο 9 Νοεμβρίου
Μπρέσια - Τορίνο 0-4 (17' πεν. 26' πεν. Μπελότι, 75', 81' Μπερενγκέρ)
Ίντερ - Βερόνα 2-1 (65' Βεσίνο, 83' Μπαρέλα / 19' Βέρε)
Νάπολι - Τζένοα 0-0
Κυριακή 10 Νοεμβρίου
Κάλιαρι - Φιορεντίνα 5-2 (17' Ρογκ, 26' Πιζακάνε, 34' Σιμεόνε, 54' Πέδρο, 65' Ναϊνγκολάν / 75' 87' Βλάχοβιτς)
Λάτσιο - Λέτσε 4-2 (30' 80' Κορέα, 62' Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 78' πεν. Ιμόμπιλε / 40' Λαπαντούλα, 85' Λα Μαντία)
Σαμπντόρια - Αταλάντα 0-0
Ουντινέζε - ΣΠΑΛ 0-0
Πάρμα - Ρόμα 2-0 (68' Σπροκάτι, 90+2' Κορνέλιους)
Γιουβέντους - Μίλαν 1-0 (77' Ντιμπάλα)
Πηγή: www.sport24.gr