«Την Τετάρτη, 22 Ιουνίου θα παρουσιάσει τον Μανέ η Μπάγερν»
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:
Εξελίχτηκε, σε έναν βαθμό, σε... σίριαλ, όμως η μεταγραφή του Σαντιό Μανέ στην Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να κλείσει σύντομα.
Το παραδέχτηκε άλλωστε και ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, με τον Σενεγαλέζο επιθετικό να ετοιμάζεται να αφήσει τη Λίβερπουλ μετά από μία εξαετία κατά την οποία κατέκτησε τα πάντα.
Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής αναμένεται να παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα από τους Βαυαρούς την Τετάρτη, 22 Ιουνίου, ημερομηνία που φαντάζει αρκετά εφικτή - με δεδομένο ότι οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει και ότι ουσιαστικά απομένουν μόνο τα ιατρικά τεστ.
Ο Μανέ αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Μπάγερν, η οποία θα δώσει συνολικά 41 εκατομμύρια ευρώ στους "reds".
https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1538287908867788800
