Θέλει πολλά για τον Σκρίνιαρ
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:
Η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει τον Μίλαν Σκρίνιαρ ως τον «διάδοχο» του Σέρχιο Ράμος για το κέντρο της άμυνας της, αλλά η απόκτηση του από την Ιντερ δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η ιταλική ομάδα ζητά 80 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.
Ο 25χρονος Σλοβάκος διεθνής κεντρικός αμυντικός είχε αγοραστεί από τη Σαμπντόρια αντί 35 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017 κι έκτοτε το κασέ του διπλασιάστηκε. Ο Σκρίνιαρ μετρά 31 εμφανίσεις με την εθνική Σλοβακίας, ενώ την εφετινή περίοδο αγωνίστηκε σε 32 αγώνες των «νερατζούρι».
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» η Ρεάλ προσέφερε 50 εκατ. ευρώ, αλλά σύντομα θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση. Ο διεθνής μπακ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Ζίλινα και αγωνίστηκε αρχικά στην Ιταλία για 1,5 χρόνο στη Σαμπντόρια, για να καταλήξει τελικά στην Ιντερ.
