Αρνήθηκαν τη μείωση μισθού οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:
Στο κενό έπεσε η πρώτη πρόταση της διοίκηση της Μπαρτσελόνα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για μείωση των μισθών τους
Στο κενό έπεσε η πρώτη πρόταση της διοίκηση της Μπαρτσελόνα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για μείωση των μισθών τους, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.
Οι ιθύνοντες των Καταλανών κατέθεσε στην πλευρά των ποδοσφαιριστών επίσημη πρόταση για το κούρεμα των μισθών τους, εντούτοις το ποσοστό της μείωσης δεν τους άφησε καθόλου ικανοποιημένους, καθώς εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο νούμερο που άκουσαν.
Από τη διοίκηση τους δόθηκε ένα deadline, προκειμένου να επικοινωνήσουν με τους εκπροσώπους τους και να απαντήσουν στη συνέχεια, ωστόσο πολύ δύσκολα θα αλλάξει η στάση των ποδοσφαιριστών, η οποία ζητεί μικρότερη μείωση.
Σύμφωνα με τα τελευταία οικονομικά στοιχεία που έχει δημοσιεύσει η Μπαρτσελόνα, οι μισθοί στο ποδοσφαιρικό τμήμα ξεπερνούν τα 600 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που οι υπάλληλοι και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στον σύλλογο αγγίζουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ.
