


Ο Ιβάν Πέρισιτς, ο οποίος την περασμένη σεζόν ανέβηκε στην κορυφή της Ιταλίας κατακτώντας το πρωτάθλημα με την Ίντερ, δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Bundesliga.
Το τελευταίο διάστημα πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να επιθυμεί να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μπάγερν, με την οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2019/20, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του τρεμπλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League) με οκτώ γκολ και 10 ασίστ που σημείωσε στις 35 συνολικά εμφανίσεις ως δανεικός στους Βαυαρούς.
Σύμφωνα ωστόσο, με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το ενδεχόμενο επιστροφής στο Μόναχο φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του 32χρονου. Αντίθετα, είναι πιθανό να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους νερατζούρι, που λήγει τον Ιούνιο του 2022. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο ιταλικός σύλλογος αναμένεται να πάρει σύντομα την απόφαση, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.