Διαψεύδουν τον εαυτό τους: «Κανένα θέμα Παναθηναϊκού-Κέρκεζ»

Αναστάτωση στις τάξεις της ΑΕΛ προκάλεσαν δύο δημοσιεύματα στην Ελλάδα (από to10.gr και trifilara.gr), υπογεγραμμένα από τον ίδιο συντάκτη, που έκαναν λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ντούσαν Κέρκεζ.

Τόνιζαν μάλιστα πως ο Βόσνιος τεχνικός υπαναχώρησε από τη συμφωνία του με την ΑΕΛ και ότι είπε στη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων πως έχει πρόταση από το τριφύλλι την οποία δεν μπορεί να απορρίψει.

Εντέλει, η οπαδική ιστοσελίδα trifilara.gr, που αρχικά στο πρώτο δημοσίευμα έκανε λόγο για δικό της ρεπορτάζ, σε νέο δημοσίευμα αναφέρει πως «παρά τα όσα γράφονται στην Κύπρο» (!) δεν υπάρχει κανένα θέμα Παναθηναϊκού-Κέρκεζ, προσθέτοντας μάλιστα πως… τα δημοσιεύματα αποτελούν «μανατζερικά παιχνίδια»!

Διαβάστε όσα αναφέρουν…

Κανένα θέμα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ντούσαν Κέρκες δεν υπάρχει, παρά τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες στην Κύπρο. Τα δημοσιεύματα αποτελούν “μανατζερικά παιχνίδια”, με τον 44χρονο προπονητή να βρίσκεται μία “ανάσα” από την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΛ Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα προ ημερών ο εκπρόσωπος του Κέρκες πρότεινε τον προπονητή της κυπριακής ομάδας στον Παναθηναϊκό, με τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού αν απαντάνε άμεσα, απορρίπτοντας την περίπτωση του 44χρονου τεχνικού, με όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες να αποτελούν “τρικ” του μάνατζετ του Βόσνιου, που προσπαθεί να ανεβάσει τις μετοχές του πελάτη του, προσπαθώντας να επιτύχει μία όσο το δυνατόν καλύτερη συμφωνία με την ΑΕΛ Λεμεσού.

Το προηγούμενο δημοσίευμα…