Διαμαρτυρίες Ανόρθωσης, αντίδραση ΑΕΛ

Η διαιτησία του Χρυσοβαλάντη Θεουλή, στον αγώνα με την ΑΕΛ, δεν ήταν καλή. Αυτό υποστηρίζουν από την Ανόρθωση.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι ήταν έγιναν πολλά λάθη το Σαββατοκύριακο. Θέλουμε να δούμε τη διαιτησία να βελτιώνεται. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν χάσαμε λόγω της διαιτησίας. Όταν σημειώνεται ένα αυτογκόλ και το γκολ δεν μετρά ως οφ σάιντ, θεωρούμε ότι θα μπορούσαμε να ισοφαρίζαμε. Όταν κάτι γίνεται στο γήπεδο, δεν μπορείς να μην το σχολιάζεις. Υπήρχε και μια φάση στο 83΄ με τον Κβιλιτάια που θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι. Ο καθένας βλέπει τα δικά του. Ήταν κακή διαιτησία με λάθη εκατέρωθεν» ανάφερε σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Από πλευράς των γαλαζοκιτρίνων υπήρξε αντίδραση με δηλώσεις του διευθυντή ποδοσφαίρου, Θεόδωρου Αντωνίου. «Είπαμε να μην ρίξουμε λάδι στην φωτιά αλλά επειδή αντιλήφθηκε ότι ο φίλος Δημήτρης Χριστοφόρου προσπαθεί να περάσει μια γραμμή θα τοποθετηθώ.

Υπάρχει μια ξεκάθαρη φάση στο παιχνίδι που δικαιούμασταν πέναλτι και οτιδήποτε άλλο υπάρχει είναι αμφισβητούμενες φάσεις. Απορώ πως πήγε το θέμα αυτού του αγώνα στην διαιτησία και με τον τρόπο που πήγε. Άκουσα και τον Δημήτρη που είπε ότι υπάρχουν κάποιες φάσεις που προβλήθηκαν με διαφορετικό τρόπο.

Βλέπω τα στιγμιότυπα της Cytavision και απορώ ποιος δούλεψε στα στιγμιότυπα και δεν έβαλε την ξεκάθαρη φάση. Έχει καταγράφει παντού η φάση και δεν μπήκε στα στιγμιότυπα και έχουμε και τον Δημήτρη να λέει ότι προβλήθηκαν διαφορετικά οι φάσεις. Πάλι καλά που κερδίσαμε γιατί αν δεν κερδίζαμε θα ασχολούμασταν όλοι με την φάση πέναλτι της ΑΕΛ».